Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Δωροκουτάκια 2020 - Κάντε ένα γλυκό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Σας ευχαριστούμε που κάθε χρόνο μας εμπιστεύεστε για να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους. Ένα δώρο ιδιαίτερο το οποίο πέρυσι ταξίδεψε στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας και φέτος θα κάνει τα πρώτα του ταξίδια και στο εξωτερικό. Ένα κουτάκι το οποίο κρύβει μέσα του δεκάδες μικρές εκπλήξεις με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα που τόσο ανάγκη έχουμε  σε μία περίεργη και δύσκολη χρονιά που φτάνει στο τέλος της. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάθε χρόνο επιλέγετε τα δωροκουτάκια μας. Η αγάπη σας μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο. 

Οι πρώτες παραγγελίες έφυγαν και συνεχίζουμε καθημερινά να ετοιμάζουμε και τις επόμενες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τα δωράκια που θέλετε να κρύβει το δωροκουτάκι σας καθώς και την ποικιλία μελιού που επιθυμείτε να φιλοξενείται στο βάζο σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξή σας.
  

Δωροκουτάκι Melimeli 2020 με μέλι Βελανιδιάς- Το εσωτερικό του

Δωροκουτάκι Melimeli 2020 με μέλι Δάσους

Δωροκουτάκι Melimeli 2020 με Θυμαρίσιο μέλι - Τα κουτάκια μας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο ΔέντροΔωροκουτάκια Melimeli 2020 - Άποψη των κουτιών κλειστά

Δωροκουτάκια Melimeli 2020 - Κουτάκι με μέλι Δάοσυς

Δωροκουτάκια Melimeli 2020 - Τα δώρα περιμένουν τα Χριστούγεννα

Μέλι Δάσους Melimeli 2020 - Το μέλι δε λείπει ποτέ από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Melimeli 2020 - Θυμαρίσιο, Δάσους, Βελανίδι


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ Email

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωννήστε μαζί μας για παραγγελίες, διευκρινήσεις, απορίες, παρατηρήσεις και για οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΑΝΟΡΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

+0030 6947546483

Email:

MELIMELIGREECE@GMAIL.COM