Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Πρόπολη


Η πρόπολη είναι γνωστή ως το “αντιβιοτικό της φύσης”,όντας πλούσια σε ενεργά συστατικά, όπως φλαβονοειδή και αιθέρια έλαια, τα οποία έχουν αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές, αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντι-ιικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά για να βοηθήσει στην ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας
Όταν χρησιμοποιείται για γαργάρες, η πρόπολη ενισχύει την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας

Ιδιότητες της πρόπολης

Βάμμα πρόπολης ιδιότητες:
  • · Βακτηριοστατικό
  • · Βακτηριοκτόνο
  • · Αντιμυκητισιακό
  • · Αντιφλεγμονώδες
  • · Αναλγητικό
  • · Αντιϊκό
  • · Αντιοξειδωτικό
  • · ΑναισθητικόΑκατέργαστη πρόπολη. Ειδικές σίτες τοποθετούνται επάνω από τις κηρήθρες και όταν γεμίσουν συλλέγεται καθαρή η πρόπολη.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 50gr, ακατέργαστη (όπως ακριβώς συλλέγεται από τις ειδικές σίτες συλλογής πρόπολης) ή κατεργασμένη (σε μορφή πούδρας). Η πρόπολη τοποθετείται σε σακουλάκι με ασφάλεια για να μην παίρνει αέρα και το σακουλάκι τοποθετείται σε βάζο επίσης ερμητικά κλεισμένο για να διατηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά της.Πρόπολη ακατέργαστη (πίσω δεξιά) και κατεργασμένη σε μορφή πούδρας (εμπρός). Πίσω η συσκευασία μας. Η Πρόπολη τοποθετείται σε ειδικό αεροστεγώς κλεισμένο σακουλάκι και αυτό κλείνεται ερμητικά μέσα σε βάζο.Κάνουμε τα πάντα για να παραλαμβάνεται τα προϊόντα μας φρέσκα και χωρίς να χάνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες.


Για παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ Email

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωννήστε μαζί μας για παραγγελίες, διευκρινήσεις, απορίες, παρατηρήσεις και για οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΑΝΟΡΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

+0030 6947546483

Email:

MELIMELIGREECE@GMAIL.COM