Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Μειώνει ο Βασιλικός Πολτός τη χοληστερίνη;


Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο βασιλικός πολτός έχει πολύ σημαντικές ιδιότητες και καταπολεμά σειρά θεμάτων υγείας για τα οποία θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο. Πολλοί μας ρωτάτε εάν ο βασιλικός πολτός έχει κάποια θετική επίδραση ως προς τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. Και η απάντηση είναι πως όντως έχει και μάλιστα η επίδραση είναι σημαντική εάν αναλογιστεί κανείς πως δεν πρόκειται για κάποιο χημικό σκεύασμα αλλά για ένα απολύτως φυσικό προϊόν. 

Τί λένε λοιπόν οι έρευνες; Πρόσληψη 50-100mg ημερησίως μειώνουν τη χοληστερόλη κατά 14%! Το εύρημα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό γιατί η συστηματική κατανάλωση βασιλικού πολτού έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία της καρδιάς και των αρτηριών σε άτομα που πάσχουν από υψηλή χοληστερίνη.

Η κατανάλωση λοιπόν βασιλικού πολτού συνιστάται σε άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν τη χοληστερίνη τους και μάλιστα μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα σημαντικά. 

Ο Βασιλικός Πολτός μας διατίθεται σε μπουκαλάκια των 10gr και 20gr. 

Για παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ Email

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωννήστε μαζί μας για παραγγελίες, διευκρινήσεις, απορίες, παρατηρήσεις και για οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΑΝΟΡΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

+0030 6947546483

Email:

MELIMELIGREECE@GMAIL.COM